Her er der brugt en af de Amerikanske røgede og rødvinsmarinerede Cuvetter fra Slagtershoppen.dk
Super lækker smag og den bliver super mør i denne ret. Her kan røgen smages og ikke mindst ses på farven.

Ingredienser:

750 g cuvette eller feks. flank steak i tynde skiver
2 broccolier i små hoveder
olie til panden

Marinade:
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 spsk. maizena
1 spsk. soya sauce
1 spsk. vand
2 spsk. olie smagsneutral

Sauce:

1 dl. soya sauce
1 dl. vand
2 spsk. brun farin
4 fed hvidløg godt knust
2 spsk. mel
1 spsk. sherry eddike
3 spsk. olie smagsneutral + lidt smør

Sådan gør du:

Rens cuvetten af for sener og fedt. Lig den i fryseren i en ½ times tid. Så er den lettere at skære ud i tynde skiver, de skal være 3-4 mm tykke.

I en tør skål blandes bagepulver, sukker, maizena, soya sauce, vand og olie. Bland de tynde kødskiver godt rundt i marinaden. Kom låg på og sæt i køleskabet i mindst en time. Gerne 2-3 stykker, men ikke mere.

I en lille skål røres soya sauce, brun farin, hvidløg, mel, vand og sherry vineddiken sammen, og sættes til side.
I en stor pande eller wok opvarmes 2 spsk. olie + en klat smør, over høj varme. Broccoli hovederne kommes på panden og steges i 3 minutter under omrøring. Tag broccolien fra på en tallerken.

Sænk varmen og kom 2 spsk. mere olie + en klat smør på panden. Kom det marinerede kød på panden og halvdelen af den sauce blanding du har lavet. Steg det i 3-4 minutter under omrøring. Den lyserøde farve skal lige væk.
Kom resten af saucen i sammen med broccolien steg igen i et minut og server så.

Kan spises som det er eller serveres med ris til.

Er læst 2621 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.