Ingredienser:
1 kg frisk eller 750 g frossen spinat
250 g hakket oksekød
3 finhakkede løg
50 g ris
1 1/4 dl vand
2 spsk smør
olivenolie
lidt stødt spidskommen evt. persille
Sådan gør du:
Skyl spinat og pres så meget af vandet ud, du kan, i en sigte. I smør og olivenolie gyldens de hakkede løg, og spinaten tilsættes. Rør omkring. Oksekødet tilsættes, og det hele simrer, til kødet er mørt. Tilsæt risene og vandet. Kogen retten videre ved lavt blus, til risene er færdigkogte. Se efter om der mangler vand undervejs. Krydt med spidskommen og persille inden servering og spis et godt brød til.
Er læst 6156 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer