Ingredienser:
600 g spaghetti
250 g hakket oksekød
1 æg
100 g mel
600 g dåse, hakkede tomater
1 mellemstort løg, fint snittede
1 rød chili, fint skåret
lille glas rødvin
90 ml olivenolie
håndfuld persille, finthakket
100 g pecorino ost
salt efter smag
Sådan gør du:
I en stor skål, bland det hakkede oksekød, æg og persille sammen med salt og peber. Tag en teskefuld af blandingen, og i hånden rul det til en kugle. Tril bolden i mel og lig til side. Gentag med resten af blandingen. I en stegepande, forsigtigt sauter løg og chili i olivenolie indtil de er bløde. Tilsæt kødbollerne og svits indtil den er gylden. Nu tilføjes rødvin og lad det simre i ca to minutter. Når vinen er fordampet, hældes de hakkede tomater i. Smag til og kog i yderligere fire minutter. I mellemtiden Kog pasta i kogende, saltet vand, indtil al dente. Hæld vandet fra og tilføj den til saucen. Bland godt og server med friskrevet pecorino.
Er læst 2984 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer