Ingredienser:

Ca. 100 stk.

125 g blødt smør
125 g sukker (ca. 1½ dl)
1 æg
275 g hvedemel (ca. 4½ dl)
1 tsk bagepulver
½-1 tsk stødt kanel (½ hvis du er til pebernødder der smager af peber og ikke krydderier.)
½-1 tsk stødt kardemomme (½ hvis du er til pebernødder der smager af peber og ikke krydderier.)
½ tsk stødt hvid peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader. Bagetid: 9-10 min. ved 200°.
Rør smør og sukker godt sammen.
Rør æg i. Bland de øvrige ingredienser og vend dem i smørblandingen.
Saml dejen til den er glat og smidig.

Rul dejen ud på en bordplade 1 – 1,5 cm tyk. og del den i firkanter med din ovnrist. (se nederste billed.)
(2 tern til de lidt større og 1 tern til de helt små.)
og tril dem så til pebernødder.
Læg pebernødderne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen i 9-10 minutter ved 200 grader.

Lad dem køle af og blive sprøde på en rist.

Er læst 3495 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.