Ingredienser:
1 kg. løg (kan være Borrettana Cipollini løg)
75 gr. smør
75 gr. sukker
3 dl. saft af appelsiner
Sådan gør du:
Skræl Cipollini løgene og dæk dem med koldt vand. I en stor stegepande smeltes smør og sukkeret tilsættes og det hele smeltes under kontinuerlig omrøring. Når det begynder at karamelisere tilsættes appelsinsaften og der røres kraftigt. Tag løgene op af det kolde vand og tør dem med køkkenrulle. Hæld de tørre løg, i en støbejernsgryde med sukker appelsinsaft blandingen og steg dem af på grillen i ca. 15 min. ved 200 grader (medium varme). Tilsæt salt efter tilberedningen.
De appelsin glacerede løg serveres som tilbehør til kødretter.
Er læst 4419 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer