ribskage

Ingredienser:

Dej:
4 æggehvider
250 g. sukker
3 dl. cornflakes
100 g. kokosmel
1 tsk. Eddike

Fyld:
3 dl. piskefløde
250 g. ribs

Pynt:
ribs

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne meget stive. Imens du pisker hældes eddike og sukkeret i. Vend forsigtigt de letknuste cornflakes og kokosmel i. Fordel dejen i 2 velsmurte lagkageforme eller tegn 2 cirkler på bagepapir på en bageplade og fordel dejen i cirklerne. Bag bundene 30 – 35 min. ved 150 grader C. Lad bundene blive kolde. Bruges der frosne ribs skal de tø en times tid og det skal være løsfrosne ribs.
Pisk fløden til skum, bland ribsene i skummet og fordel flødeskummet imellem bundene.
Pynt med ribs.

Er læst 10449 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.