digestivekage

Dette er en blanding af en Browniekage og en Chokoladekage som er flydende. Her er den lavet lidt stivere og har været i fryseren for at kunne skære den let. Men kan også serveres varmere og mere flydende.

Ingredienser:

2 dl sukker
2 dl hvedemel
0,5 dl kakao
1 knips salt
125 g smør
2 æg
2 spsk stærk kaffe
10 stk. digestivekiks
0.5 dl knuste Digestivekiks til at krumme formen med

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 175 grader. Knus Digestive kiksen i store stykker og bland dem grundigt med resten af de tørre ingredienser i en skål.Smør en form på ca. 24 cm. og drys den med fint knust digestivekiks.
Smelt smøret og rør æggene i smøret når det er afkølet sammen med kaffen, det må ikke piskes ! Vend hurtigt smørblandingen i de tørre ingredienser og rør forsigtigt. Kom blandingen i den smurte form og bag i midten af ovnen i ca. 14-16 min. overfladen skal kune lige have stoppet med at bevæge sig ved rysten af formen. Tag kagen ud af ovnen og direkte i fryseren husk at sætte den på en bordskåner. Lad den afkøle i ca. 20 min. så bliver det lettere at skære.
Server med let pisket fløde eller en god vaniljeis.

Er læst 3714 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.