Ingredienser:

et lille kg. ribbenssteg, helst en mager god en.
salt
tilbehør

Sådan gør du:

Her er brugt en ribbenssteg der har været frossen, det betyder intet for sværen, når du bruger airfryer.
Optø eller brug en fersk ribbenssteg.
Skær sværen efter og sørg for den er skåret helt ned til kødet.
Fjern ben fra undersiden og eventuelle brusk stykker.
Skær din steg ud i fire lige store firkanter.

Salt kødet på alle sider og især imellem sværene. Lad den stå i en times tid.
Skyld siderne og bunden af for at det ikke skal blive for salt.

Kom kødet i airfryeren med sværen nedad i 15 min. ved 180 grader.
Vend så kødet og giv det 10 min. ved 180 grader. Mål så kernetemperaturen i dine små firkantede ribbensstege.
Temp. skal være 65-70 grader afhængigt af hvor gennemstegt du ønsker den.

Her er den serveret med ovnstegte bønner med revet parmesan på. Samt Brocoliris.

Er læst 550 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.