En opskrift med rabarber, men du kan sagtens udskifte rabarberne med æble, så skal der bare mindre sukker i. Og som der står kan man godt regulere mængden af frugten i forhold til cremblen.

Ingredienser:

Rabarberdelen
500 – 600 g rabarber (afhænger af dej/frugt forholdet man ønsker.)
150 g sukker

Crumblen:
125 g smør
150 g hvedemel (Kan være glutenfrit mel)
150 g ren rå marcipan
50 g Kokosmel
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang

Drys:
Nøddeflager
1 spsk. sukker

Tilbehør:
Creme Fraiche med vaniljesukker

Sådan gør du:
Vask og skær rabarberne i ca. 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad, og drys sukker over.
Krum smør i hvedemel, vaniljesukker, kokosmel og sukker, blandingen skal være krummet og løs. Riv marcipanen groft, og smuldr det i melblandingen.
Drys det over rabarberne og drys nøddeflager og sukker over.

Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 35-40 min. Din crumble skal være mørk gylden. Server kagen lun eller kold med flødeskum eller creme fraiche til.

Er læst 549 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.