Ingredienser:

50 g rabarber
1 spsk. rørsukker
1 spsk. marcipan i små tern
1 spsk. kokosmel
1 spsk. mandelflager
1 spsk. smør i små tern

Sådan gør du:

Rens dine rabarber og skør dem meget småt. Kom dem i en lille portionsskål/cocotte som kan gå i ovnen.

Kom rørsukkeret på, og lad det stå lidt eller rør det runddt som det kommer omkring rabarberne.

Så kommes marcipanen ved.

Så kokossen.

Så mandelflagerne.

Så smørret, små tern eller meget blødt.

Så skal det i ovnen ved 200 graders varmluft uden låget på cocotten. De skal have ca. 15 min.
Og så serveres den efter at have afkølet en smule. Spises med flødeskum, eller creme fraiche eller en god vaniljeis.

Er læst 692 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.