Ingredienser:

250 g hakket oksekød
1 spsk. olivenolie
3 store porrer
½ tsk stødt kanel
½ tsk sød paprika
50 g ris
1 dåse hakkede tomater
1 l grøntsags bouillon
salt
peber

Tilbehør: flute.

Sådan gør du:
Svits det hakkede kød i hed olie i en gryde. Tilsæt fintsnittet porre og kanel og lad det stege med nogle min under omrøring. Drys med paprika og kom ris samt tomater (inkl væde) i gryden. Spæd med bouillon og lad suppen simre under låg i 25 min. Smag til med salt og peber og server den rygende varm med lun flute.

Er læst 5451 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.