poelsepjat

 

 

 

 

 

Ingredisenser:
1-2 spsk oliveneolie
10 – 12 gode kvalitet svinekød pølser
1 pakke skiveskåret bacon, skåret i 2 cm længder
2 mellemstore løg, i tynde skiver
2 fed hvidløg, knust
½ -1 tsk stærk chili pulver eller røget paprika
1 dåse hakkede flåede tomater
3 dl hønsefond
2 spsk tomatpuré
1 spsk Worcestershire sauce
1 spsk mørk brun Muscovadosukker
1 tsk tørrede blandede urter, (timian, basilikum, oregano blandet sammen)
2 laurbærblade1 dl rød-eller hvidvin (valgfrit)
salt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du:
Varm olie i en stor slip-let pande og stegpølserne forsigtigt i 10 minutter, vendes nu og da, indtil pænt brunet over det hele. Tag pølserne fra i en skål. Steg bacon sprødt i panden, hældes derefter over til pølserne. Brun løgene af i fedtet fra bacon og pølser, til de er bløde og gennemsigtige.Tilsæt hvidløg og steg i 2-3 minutter mere, indtil løgene er bleg gylden-brune, under omrøring. Drys chilipulver eller røget paprika over steg i et par sekunder længere. Rør tomater, hønsefond, tomatpuré, Worcestershiresauce, sukker og urter i. Hæld vinen, eller noget vand ved, hvis du ikke bruger vin, og bring det i kog. Kom pølser og bacon i gryden og kom det i kog, så reduceres varmen, dæk panden løst med låg og lad det simre meget blidt i 20 minutter under omrøring. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Serveres med ris eller skiver af rustikke brød

Udskriv

Er læst 2754 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.