Ingredienser:
1,5 tsk. tørgær
2,5 dl varmt vand
1 tsk. honning
1 spsk. olivenolie
1 spsk. HUSK
1 spsk. maizena
1,25 dl rismel
1,25 dl kikærtemel
1 tsk. salt
æg (til at pensle med)

Sådan gør du:
Bland vand, honning og tørgær. Lad gæren skumme op og komme igang.
Kom olie og HUSK i blandingen, miks det godt sammen og lad det igen stå og samle sig i et par minutter.

Bland de resterende tørre ingredienser i en skål.
Når den våde blanding er suget ind i HUSK’en hældes den over i skålen til de tørre.
Rør dejen godt, til den er ensartet og en smule klistret, den kunne løftes fra skålen. Dejen skal minde om en lidt klisteret alm. dej.
Er dejen for våd, blandes der en anelse mere rismel i.

Form 6 pølsebrød og lad dem hæve på en blade med bagepapir i 3 kvarter, dækket med et rent viskestykke.
Den skal stå lunt.

Forvarm en ovn til 180 grader. Pisk ægget med et par korn groft salt for at opløse hinderne og pensl dine pølsebrød.
Bag dine glutenfri pølsebrød i 20 minutter til de er let gyldne.
Lad dem køle lidt af inden de spises.

Tips: Kan også laves til burgerboller

Udskriv

Er læst 184 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.