Ingredienser:

Basilikum

Sådan gør du:

Basilikum, selv om det er meget stærkt i smag og lugt når man plukker det. Så forsvinder meget ved tørringen.
Alt smag faktisk hvis man udsætter det for høj temperatur.
Derfor er det meget vigtigt man tørrer ved lav temperatur.
Max. 40 grader. Derfor er tørring af basilikum i en ovn stort set umuligt.

Pluk dit basilikum, rens blade med fejl og stængler væk.

Fordel dit basilikum på pladerne i din dehydrator i et lag.
Sæt dem igang på 40 grader, vend gerne i dem en gang imellem og tør indtil det er helt tørt.
Det tager imellem 10 og 20 timer før det er helt tørt.

Udskriv

Er læst 145 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.