150 g Rørsukker
125 g Smør
1 Æg
150 g Glutenfri havregryn
100 g Havremel
1/2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
et knips salt
100 g mørk 70% chokolade
50 g kokosmel
10 g tørrede Tranebær (Kan udelades.)
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Det smeltede smør og sukkeret piskes sammen. Kom så ægget i.
Bland havregryn, havremel, bagepulver, vaniljesukker, salt og tranebær i dejen og bland det hele godt sammen.
Hak chokoladen og bland så det og kokosmel i dejen.
Kom bagepapir på en plade og fordel dejen på pladen i 9 portioner. De flyder ikke så meget ud, så pres dem lidt.
Har du en isske passer den ca. i str. kuglen af dej skal presses lidt flad.
Bag dem i 12 min. og lad dem køle af på en rist. Opbevar dem i en lufttæt kagedåse.
Er læst 1262 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer