Ingredienser:

Persille, både stilke og blade

Sådan gør du:

Når du har brugt persille bladene til feks. persillesovs.
Så står du med nogle kedelige blade, stilke og de kan sagtens bruges til sjove ting.

Klip dine stilke og resten i 2-3 cm stykker. Tør dem i en dehydrater ved 35-27 grader i feks. 12 timer. De skal være knas tørre.
Så kan de derefter knuses i en krydderi kværn eller en morter med lidt tålmodighed 🙂

Nu kan dit persille pulver gemmes ret længe tørt og tætindelukket. Og det kan bruges som pynt eller smagsgiver til masser af forskellige ting.

Jo finere dit pulver bliver, jo bedre er effekten af det som pynt.
Tips: Dette kan gøres med mange krydderurters stilke, det må bare ikke være nogle der er blevet så kraftige at de er forveddede, altså blevet trælignende, de skal fortsat være grønne og bløde.

Udskriv

Er læst 391 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.