Ingredienser:

4 kyllingebrystfileter
Olivenolie
2 store skalotteløg
1 stort fed hvidløg
20 g smør
2 spsk dijonsennep
1,5 dl vand
1 spsk tørret estragon
4 dl piskefløde
Salt og peber
Maizena
Frisk estragon

Sådan gør du:

Skær hver kyllingebrystfilet i 3-4 stykker, og brun dem godt i en dyb pande med olie. Læg kødet til side i en skål.
Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og svits dem let i smør og olie i gryden.
Tilsæt sennep, og svits det med løgene i 1 minut.
Kom vand og estragon i pannden, og lad det koge op.
Kom kylling og fløde i panden, og lad retten simre i ca. 25 minutter.
Tilsæt evt. maizena, hvis saucen ønskes tykkere. Smag retten til med salt og peber, og pynt med frisk estragon.

Server med ris eller hvad du foretrækker.


Udskriv

Er læst 305 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.