Kylling – d´estragon

Ingredienser:

4 kyllingebrystfileter
Olivenolie
2 store skalotteløg
1 stort fed hvidløg
20 g smør
2 spsk dijonsennep
1,5 dl vand
1 spsk tørret estragon
4 dl piskefløde
Salt og peber
Maizena
Frisk estragon

Sådan gør du:

Skær hver kyllingebrystfilet i 3-4 stykker, og brun dem godt i en dyb pande med olie. Læg kødet til side i en skål.
Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og svits dem let i smør og olie i gryden.
Tilsæt sennep, og svits det med løgene i 1 minut.
Kom vand og estragon i pannden, og lad det koge op.
Kom kylling og fløde i panden, og lad retten simre i ca. 25 minutter.
Tilsæt evt. maizena, hvis saucen ønskes tykkere. Smag retten til med salt og peber, og pynt med frisk estragon.

Server med ris eller hvad du foretrækker.