Portion: 4

Ingredienser:

4 pasteuriserede æggeblommer
50 g sukker
½ stang vanille
2,5 dl fløde          

Sådan gør du:          
Sukker og æggeblommer piskes hvidt med vanillekorn. I dette vendes dit valgte fyld.  Piskefløden piskes til let flødeskum, heri vendes æggeblandingen. Hældes i form og fryses. Bedst på en ismaskine. 

Fyld kunne være:          
50 g solbær
50 g sukker
50 g revet kraftigt chokolade 70 %          

Solbær og sukker småkoges i en lille gryde, til det er en tyk marmelade, afkøles. Chokolade smeltes og må ikke være varmere end kropstemp. Begge blandes i æggeblandingen fra grundopskriften før fløden.

Udskriv

Er læst 18035 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.