oelkage

350 g Brun farin
500 g mel
1,5 tsk. stødt kanel
1,5 tsk. stødt nellike
1,5 tsk. stødt ingefær
1 tsk. natron
3-4 dl. øl/hvidt øl, andet kan også bruges (Her er den lavet med en lakrids stout.)

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 185 grader. Sørg for at din brune farin er helt løs, eventuelle klumper rives fint på et rivejern. Alle ingredienserne blandes, og røres grundigt sammen. Hæld dejen i en rugbrødform eller randform og bag i ovnen ved 185 grader i ca. 60 minutter +. Afhængigt af størrelse på form kan de skulle have længere.
Server din ølkage med smør på, og i skiver.

Er læst 4116 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.