tacokylling

Ingredienser:
1 dåse sorte bønner, godt skyldede
1 dåse kidney bønner, godt skyldede
1 dåse majs
1 fed hvidløg, hakket
1 mellemstort løg, hakket
1 grøn peberfrugt, hakket
1 tsk. chili pulver
0,75 til 1 brev taco mix
Chiliflager
salt
Peber
½ dl. jack Daniels Whiskey
15 g mørk 70% chokolade hakket groft
1 dåse flåede tomater
1 lille dåse tomat pasta
4 kyllingebryster

Sådan gør du:

Bland ingredienser undtaget kylling i din Slowcooker eller Römertopf. Placer dine kyllinge bryster på toppen og kom låg på. Kog på lav i slowcookeren i 6 timer eller på høj i 4 timer, med et par omrøringer.
Tredive minutter før servering, trækkes kyllingebrysterne fra hinanden med to gafler. Rør rundt og fortsæt tilberedningen. Top med frisk koriander eller andre ønskede toppings.

Tips: Kyllinge Chili Taco gryde kan serveres med pita brød, ris eller bare salat.

Valgfri toppings: Koriander, revet ost, hakket forårsløg, rødløg, creme fraiche mv.

Er læst 4256 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.