Ingredienser:

1,5 kg okse steg her en Ball Tip
2-3 store løg
800 g asparges kartofler
6-8 store gulerødder
12 dl. Coca Cola
1 dåse tomat koncentrat
2 spsk. Engelsk Sauce
2½ dl. fløde
2 spsk. paprika
1 tsk. Ras el Hanout (Kan udelades)
salt
peber
Smør til bruning
eventuelt maizena

Sådan gør du:

Snit løgene ret fint. Brun disse af i smør, til de er klare.
Kom dem over på en tallerken. Brun så kødet godt af.

Kom alle ingredienser i gryden undtaget fløden og kartofler.
Lad det hele simre indtil kødet er meget mørt. Ca. 1½ time mere gør intet.

Kom kartofler ved sammen med fløden og lad det hele koget svagt indtil kartofler er møre.
Det tager ca. 20-25 min.
Smag til med salt og peber og jævn eventuelt saucen med maizena.

Udskriv

Er læst 433 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.