Ingredienser:

400 g rejer
100 g laks ( passer med et stykke laksebøf fra frost
1,5 dl. rasp (Gerne pankorasp)
½ rød peberfrugt fint hakket
2 spsk. fint hakket purløg
½ tsk. salt
1/4 tsk. peber
1 tsk. citron skral
2 æg
2 spsk. fløde
4 spsk. oliven olie til stegning

Tilbehør:
Creme fraiche
Citron skiver

Sådan gør du:

Kom rejerne og laksen i en foodprocesser og hak det, ikke alt for fint.
Kom massen over i en skål og bland resten af ingredienserne i, undtaget oliven olien.
Form farsen til frikadeller og steg dem indtil de er gennem stegte.

Serveres med creme fraiche og purløg eller som på billedet med tomatsauce og kartofler efter eget valg.

Er læst 2349 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.