Ingredienser:

en svinemørbrad stor
et godt fast syrligt æble
kanel
2 pakker skivet bacon
salt
peber

Sådan gør du:

Rens mørbraden af og skær ridser i ala en hasselback kartoffel med ca. 1 cm mellemrum.
Kom en æbleskive i hvert mellemrum.

Drys den godt med kanel og lidt salt og peber. Pak den ny stramt ind i bacon.

Grill så mørbraden ved ca. 200 grader med inddirekte varme eller svag direkte og meget indirekte. Indtil baconet er sprødt og kerne temp på mørbraden er 55-58 grader.

Serveres så med grønt og tilbehør efter eget valg. Skær den meget på skrå sådan at æbler er i inde i kødet og ikke som skiver der falder ud af stykkerne.

Udskriv

Er læst 519 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.