Her er to versioner, en lakrids og en kakao & Appelsin. Dadlernes kvalitet gør en forskel. Her er de fra Roskilde Bazar gode bløde og store saftige dadler.
Ingrdienser:
Dadler
Lakris pulver, det helt fine
kakao
Appelsinskrældspulver
Sådan gør du.
Disse dadler er med sten og temmelig store. Så jeg har udstenet dem og skåret dem i kvarte.
Lakrids versionen: 275 g dadler i kvarte er blandet og rørt godt rundt i en skål med en teske lakridspulver. Jeg bruger den helt fine fra urtekram. Så er de overført til en lille skål med tætsluttende låg og opbevares i køleskabet. Og spises som slik til den søde tand.
Kakao appelsin versionen: 275 g udstenede kvarte dadler kommes i en skål og blandes med 1 tsk. kakao og drysses med den tørrede appelsinskral indtil smagen af appelsin passer dig. Ganske få drys.
Har du chancen for at købe gode dadler i en kasse af denne størrelse så holder de sig ca. 1 år og bedst i mindre tætsluttende poser i køleskabet.
Er læst 1849 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer