En måde at få brugt det sidste af en stor hamburgryg dagen efter man kogte den.

Ingredienser:

4 tykke skiver hamburgryg
1 pose slagter flæskesvær
2 x 4 cm parmesan friskrevet
2 æg
peber
smør til stegning

Sådan gør du.

Skær din hamburgryg i 4 godt tykke skiver.

Blend eller knus eller kør flæskesværen i en foodprocesser med kniv. De skal ikke være for fint malede.
Kom den knuste svær i en tallerken med lidt peber og den revne parmesan. Ikke salt, det er salt nok.
Kom æggene i en anden tallerken med 4 korn groft salt og pisk det sammen.

Så paneres dine skiver hamburgryg. Det kan være svært at då det til at sidde fast. Men det kan klappes på så det sidder.

Steg skiver på panden i smør. Rør dem ikke før de skal vendes da paneringen så slipper. Ved med en palet og sørg for at skrabe det af panden så du får paneringen med. Server med tilbehør efter eget ønske.

Tips: Denne panering kan bruges på koteletter, hakkebøffer og Karbonader.

Udskriv

Er læst 332 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.