Da man tit kommer ud i at spørge sig selv hvad de forskellige udskæringer af oksekød hedder har jeg valgt at lave denne lille artikel hvor de forskellige udskæringer nævnes.

Bovklump, Bøf, Chateaubriand, Culotte, Cuvette, Entrecote. Entrecotestykke, Filet, Flanksteak, Grydesteg, Hakketkød, Haler, Højreb u. BenHøjrebsteg, Inderlår, Klump, Kotelet, Longribs, Lårtunge, Mellemskært, Mignon, Muskel, Mørbrad, Ossubuco, Roastbeef,Rullebryst, Ruller, Shortribs, Skank, Småkød, Spidsbryst, Spyd, Steaks, strimler, T-Bone, Terninger, Tournedos,Tværreb, Tykbov, Tykbryst, Tykkam, Tykkam u. Ben, Tyksteg u. Ben, Tykstegsfilet, Tyndbov, Tyndbryst, Tynde skiver,Tyndsteg, Tyndstegsbøf, Tyndstegsfilet, Yderlår Herover nævnt alfabetisk og de der i følge Kødbranchens Fællesråd findes.

udskaring-okse

Er læst 10403 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.