Oksekød – Udskæringer 2

Da man tit kommer ud i at spørge sig selv hvad de forskellige udskæringer af oksekød hedder har jeg valgt at lave denne lille artikel hvor de forskellige udskæringer nævnes.

Bovklump, Bøf, Chateaubriand, Culotte, Cuvette, Entrecote. Entrecotestykke, Filet, Flanksteak, Grydesteg, Hakketkød, Haler, Højreb u. BenHøjrebsteg, Inderlår, Klump, Kotelet, Longribs, Lårtunge, Mellemskært, Mignon, Muskel, Mørbrad, Ossubuco, Roastbeef,Rullebryst, Ruller, Shortribs, Skank, Småkød, Spidsbryst, Spyd, Steaks, strimler, T-Bone, Terninger, Tournedos,Tværreb, Tykbov, Tykbryst, Tykkam, Tykkam u. Ben, Tyksteg u. Ben, Tykstegsfilet, Tyndbov, Tyndbryst, Tynde skiver,Tyndsteg, Tyndstegsbøf, Tyndstegsfilet, Yderlår Herover nævnt alfabetisk og de der i følge Kødbranchens Fællesråd findes.

udskaring-okse