Ingredienser:

Nyretapper
olie
salt
peber

Sådan gør du:

Rens dine nyretapper for sener. Især den store ned igennem næsten midten.

Nyretapper bliver seje hvis det får for lang tid.
Så det er meget vigtigt de får meget høj varme og kort tid.

Fyr op for din grill alt hvad den kan i den ene ende og mindre varm i den anden end hvis det er en mulighed.
Læg dem så på i den varme del og giv dem så fuld knald i 2 minutter på hver side.
Gerne så de når at få grillrist mønster. Er de ikke helt færdige kan de flyttes til den mindre varme del af grillen.
Men husk de ikke må få for meget.

Er læst 635 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.