Ingredisenser:

4 store kyllinge bryster
2 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
1 tsk. paprika
1 spsk. Herbes de Provence
2 tsk. Chiliflager
2 spsk. olie
500 g. små kartofler, delt i mundrette stykker, gerne asparges kartofler
2 spsk. tomatkoncentrat
4 spsk. Soltørrede tomater finthakket
En god hønsekødsbouillon
2,5 dl. vand
3 dl. madlavningsfløde
2-3 dl. parmesanost, revet
200 g. frossen spinat
Salt
Peber

Sådan gør du:

Kom olie i en stor sauterpande med låg til, eller en gryde. Brun kyllingestykkerne (skindet kan tages af hvis det ønskes.) på alle sider.
Tag kyllingen af panden igen.
Kom hvidløg, løg paprika, Herbes de Provence og chiliflager på panden og svits 1 minut.
Tilsæt kartofler, tomat koncentrat og soltørrede tomater, tag gerne lidt af olie fra de soltørrede tomater med.
Svits igen i 2 minutter.
Hæld derefter vand og bouillon på panden, skru ned til jævn varme og lad det hele simre i ca. 5 minutter.
Tilsæt 1 dl. af fløden, salt, ikke for meget, osten er salt i sig selv, og peber til panden.
Kom herefter kyllingestykkerne tilbage på panden, lad retten simre svag varme ca. 15 min. til kyllingen og kartoflerne er møre.
Kom så den frosne spinat ved og tilføj den sidste fløde. Når kartoflerne så er møre og spinaten er opløst er retten færdig.

Smag til med salt og peber.
Server med et drys frisk parmesan på toppen, og eventuelt, godt brød til at suge saucen og en frisk salat.

Er læst 2807 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.