Her er salaten lavet med kylling og bacon, men du kan erstatte kød delen med lige det du ønsker. Rejer, mørbrad og meget andet. Du kan også komme mere grønt i og holde den vegetarisk.
Ingredienser
2.5 dl. ris (jasmin eller basmati) (kolde)
3-4 kyllingefilet
250 g. bacontern (Gem stegefedtet)
2 hjertesalat eller lille kinakål
1 lille rødløg eller efter egen smag
1 bdt. purløg
Dressing
2 dl. creme fraiche
1 dl. mayonnaise
1 tsk. en eddike med smag, hvid balsamico eller æblecider
½ tsk. paprika
½ tsk løgpulver
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. cayenne
2 tsk. rød pesto
salt
friskkværnet peber
Sådan gør du
Kog risene og lad dem afkøle fuldstændigt.
Steg dit bacon sprødt og gem stegefedtet til kyllingen.
Skær kyllingen i små tern, og steg den af i baconfedtet. Skær løg i tynde skiver del salaten i mundrette størrelser.
Bland dressingen og vend den sammen med risen. Vend bacon, kylling og grøntsager i risen.
Laver du til mere end en dag så del ris portionen og kom kun salat i den del du spiser samme dag.
Anret med salat nederst og derefter ris. Pynt med fintklippet purløg.
Tips: Du kan tilføje, 2-4 spsk. fint hakket soltørret tomat i olie og eller pinjekerner
Er læst 573 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer