Portion: bradepande
Ingredienser:
Dej:
400 g. mel
200 g. sukker
½ tsk. bagepulver
250 g. smør
5 æggeblommer
Fyld:
5 æggehvider
500 g. flormelis
tvebakker
1 spsk. mandelessens
Sådan gør du:
Mel, sukker og bagepulver blandes sammen. Smørret smuldres i blandingen, dejen samles med æggeblommerne. Spredes ud i en bradepande. Æggehvider piskes stive og flormelis og tvebakker vendes forsigtigt i. Knus tvebakkerne let og bland i indtil det er en rimelig tyk blanding.
Fyldes oven på dejen og bages ved 150 grader midt i ovnen. I ca. 40 min. indtil din Makronkage den er gyldenbrun på toppen.
Er læst 46605 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Camilla
Ikke en fuld ovn str. bradepande. Men en større løs bradepande. feks. 30 x 20 cm.
Engel
Er det mon en stor bradepande, eller hvordan?
MVH Camilla
Man kan sagtens bage ved varmluft, det giver tit en mere jævn bagning, men man skal også sætte temp. lidt ned. Nogle kager kan dog blive tørre af det så det er lidt en afvejning.
Engel
Ang.makronkagen
Er de 175 grader i varmluftovn? Eller i alm ovn, hvis det er i alm ovn kan man bare sætte varmluftovnen på 160 grader, det burde være det samme som 175 grader i alm. Ovn
Hej Jesper
Den er smuttet. Jeg plejer at bruge 15 til 20 stk. knust. Det svinger lidt da størrelsen også tit svinger lidt.
Opskriften beskriver ikke mængden af tvebakker. Kan I oplyse mig det?
mvh
Jesper