Portion: 4
Ingredienser:
1 l friske kantareller, eller 2 dåser konserverede – 100g
2 kviste timian, eller 1 tsk tørret
2 spsk hvedemel
500 g lammebov uden ben
smør eller margarine
2 dl bouilion evt. lage fra svampene
2 dl piskefløde
salt
hvid peber
Sådan gør du:
Kødet afpudses og skæres i tern. på 3X3 cm. Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker. Lagen fra de konserverede sies fra og gemmes. Kødet brunes i fedtstof. Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet. Melet drysses over og der røres til melet er opsuget. Der spædes med bouilion og evt. lidt svampelage og krydres med salt og peber. Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min. Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt. Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.
Er læst 3118 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer