Ingredienser:

1 dl. dijon sennep
½ tsk. paprika
salt
peber
1 pakke baconskiver
1 løg hakket
4 kyllingebryster
½ tsk. gurkemeje
Olivenolie
2 dl. piskefløde
2 dl. kyllinge boulion
1 spsk. citronsaft

Sådan gør du:

Bland sennep, paprika, salt og peber i en lille skål. Skær kyllingebrysterne ud i store tern 3×3 cm. Smør kyllingen ind i blandingen. Og lad det trække et kvarter.
I en stor pande steges baconnet i større 2×2 cm stykker indtil det lige begynder at brune. Kom løg på panden og brun også det af indtil det klarer.

Kom eventuelt lidt olivenolie på panden. Brun kyllingen med senneps blandingen på panden i ca. 2 – 4 minutter.
Kom boulion på panden kog den op og skrab bunden af panden ren. Skru ned for varmen til simre varme, og kom fløden ved. Og steg i ca. 20 min. Vend kyllingen en gang og steg igen til kyllingen er gennemstegt.

Server Kylling Bacon og Sennep med ris til.

Er læst 4071 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.