Ingredienser:

4 koteletter
salt
peber
mel
1 løg
2 porrer
4 gulerødder
½ liter mælk
2,5 dl. fløde
2 spsk. karry
2 bananer
smør

Sådan gør du:

Tænd din ovn på 200 grader.
Vend dine koteletter i mel, salt og peber. Brun dem godt af på panden, og lig dem i en bradepande.
Skær de 2 porrer og gulerødderne i skiver og blancher dem i en gryde kort. De skal ikke være møre men forkogt.

Hak løget og steg det af på en stegepande, kom ekstra smør på panden sammen med Karry, brænd karryen af og vend porrerne og gulerødderne med i smøret.

Kom mælk og fløde på panden og kog det op.
Kom en halv banan skåret på langs over hver kotelet. Hæld gulerod, karry og porre blandingen over koteletterne og sæt det hele i ovnen. Er det ikke dækket kan du hælde mere fløde over. Dog flader grøntsagerne sammen i ovnen.

Bag det hele i ovnen i ca. ½ time. Afhængigt af dine koteletters tykkelse. er det tykke koteletter 2 cm + så 40-45 minutter.

Server ris til dine fad koteletter.

Udskriv

Er læst 14326 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.