cookie

Ingredienser:

110 g smør rigtigt smør
75 g sukker
60 g brunfarin
1 tsk vanille ekstrakt eller 1 tsk vaniljesukker med top
1 æg
190 g mel
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
190 g god chokolade i stykker

Forvarm ovnen til 190 grader. Smelt smørret i en ca. 16 – 18 cm støbejern stegepande på middelvarme. Rør begge slags sukker i det smeltede smør og lad sukker opløses helt og fjern fra varmen. Lad hvile indtil panden er varmt, men ikke længere meget varmt, cirka 5 minutter.

Knæk ægget ud i smør og sukker blandingen, og brug en gaffel til at piske det godt ind i blandingen. Hæld mel, bagepulver, vanilje og salt på toppen, og meget forsigtigt røres blandingen indtil glat og godt blandet. Vend chokoladestykkerne i. Anbringes i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil den begynder at blive gylden på toppen og omkring kanterne, men blød i midten. Serveres med vanilleis.

Tilberedningstiden kan variere meget. Det vil afhænge af, hvor varm din pande er, når du sætter den i ovnen, størrelsen af den, og hvor godt den leder varme. Bedøm din King Size Cookie i stegepanden og afhængigt af hvor blød og cheewie du vil have den giver du den lidt mere eller mindre.

cookie1

Er læst 4640 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.