Ingredienser:
1 svinemørbrad
2 spsk majsstivelse
1 tsk stødt kanel
2 spsk brun farin
2 madæbler, skrællet og skåret
2 spsk tørrede tranebær eller rosiner

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 °. Placer svinemørbrad i en bradepande eller fad. Kombiner de øvrige ingredienser i en skål med lidt vand og rør. Hæld æble blandingen omkring svinemørbrad. Dæk og bag 30 minutter. Fjern låget og ske æble blandingen over mørbraden, tilføj mere vand hvis nødvendigt. Retuner til ovnen og bages 15 til 20 minutter længere, eller indtil svinemørbraden er brunet og gennemstegt. Smag til med salt og peber. Et kød termometer i midten skal registrere mindst 65 °.

Serverer 4.

Udskriv

Er læst 3057 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.