frysyoghurt

Ingredienser:
450 g yoghurt naturel
2,50 dl mælk
100 g strøsukker eller sødemiddel svarende til
125 ml piskefløde
25 g kakaopulver (usødet)
75 g mørk chokolade finthakket
saft og skorpe af 1 appelsin (fintrevet)
strejf af Cointreau

Sådan gør du:
Sigt kakao, så bland med sukker, hæld en lille smule mælk ved for at danne en masse. Varm den resterende mælk indtil lige under kogepunktet tilsæt til kakaomælk massen og rør indtil opløst. Når helt kold, tilsæt appelsinsaft, skræld og Cointreau. Bland yoghurt og fløde i, hæld i en ismaskine, og rør, indtil den når den ønskede konsistens. Rør den hakkede chokolade i og server.

Udskriv

Er læst 3299 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.