karrysild

Portion: 6 – 8 mennesker

Ingredienser:
4 – 6 sildefiletter ca. 450 g
2 æg
1 løg
½ dl. majonaice
3 dl. creme fraiche
2 tsk. karry ( en kraftig Karry, feks. Santa Maria.)
salt og peber
1-2 tsk. citronsaft

Sådan gør du:
Kog æggene og skær dem i skiver. løget hakkes. Sildefiletter skæres i passende stykker og lægges lagvis med æggeskiverne og løgringe i en skål. Majonaice og creme fraiche smages til med krydderier og citronsaft og fordeles over sild, æg og løg. Dressingen må meget gerne trække lidt inden den hældes over. Derudover må retten godt trække i køleskab inden servering, men ikke for længe da creme fraichen da væder.

Hjemmelavede karrysild passer perfekt til en julefrokost.

Er læst 5242 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.