kyllingpeanutbacon

 

 

 

 

Portion: 4

Ingredienser:

500 g. kyllingefilet
salt og peber
olivenolie
2 tsk. rosenpaprika
1 rød peber
3 dl. fløde
chilisauce
150 g. bacon i skiver
150 g. peanuts

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader. Skær kødet i fingertykke strimler, og vend dem i salt og peber. Brun dem i olien, og lad dem svitse efter tykkelse (de skal være gennemstegte, men ikke tørre). Krydr med paprikaen. Skær peberfrugten i tynde strimler og læg den sammen med kødet i et ovnfastfad (Smør kanterne let). Pisk fløden til skum, og smag til med chilisauce. Skummet må gerne blive lyserødt. Kom det overpå kødet. Sæt retten i ovnen ved 225 grader, til overfladen er gylden, ca. 20 min. Steg imens baconet sprødt. Server Kyllingeret med peanuts med bacon og peanuts drysset over.

Er læst 23518 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.