Portion: 4
Ingredienser:
500 g. kyllingefilet
salt og peber
olivenolie
2 tsk. rosenpaprika
1 rød peber
3 dl. fløde
chilisauce
150 g. bacon i skiver
150 g. peanuts
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader. Skær kødet i fingertykke strimler, og vend dem i salt og peber. Brun dem i olien, og lad dem svitse efter tykkelse (de skal være gennemstegte, men ikke tørre). Krydr med paprikaen. Skær peberfrugten i tynde strimler og læg den sammen med kødet i et ovnfastfad (Smør kanterne let). Pisk fløden til skum, og smag til med chilisauce. Skummet må gerne blive lyserødt. Kom det overpå kødet. Sæt retten i ovnen ved 225 grader, til overfladen er gylden, ca. 20 min. Steg imens baconet sprødt. Server Kyllingeret med peanuts med bacon og peanuts drysset over.
Er læst 31246 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer