Portion: springform
Ingredienser:
4 æggeblommer
2,5 dl. spilkogende vand
175 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
2 spsk. kakao
75 g. mel
50 g. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Creme:
50 g. mandelbudding pulver
4 dl. mælk
75 g. sukker
1 spsk. kakao
250 g. smør
Grand Marnier
Pynt:
1½ dl. piskefløde
forstenede violer ( Kandiserede kan også gøre det )
Sådan gør du:
Kom æggeblommerne i en skål og pisk vandet i for sagte hastighed med elpiskeren. Pisk det sammen med sukker, der drysses i lidt efter lidt. Pisk til en luftig creme, rør vanillesukker og kakao i. Bland det forskellige mel sammen med bagepulveret og rør det i med let hånd. Fyld dejen i en springform på ca. 22 cm og bag kagen på næstnederste rille ved 180 grader i ca. 40 min. Køl af på bagerist.
Creme: Bring 3 dl. af mælken i kog sammen med sukkeret og rør, til det koger. Lad det koge sagte i 2 min. køl af. Når cremen er kold, røres smørret i lidt efter lidt, og cremen smages til med Grand Marnier. Skær kagen igennem så der bliver 3 bunde. Fordel 2/3 af cremen imellem og smør den sidste 1/3 over og omkring kagen ved hjælp af en bred paletkniv. Inden servering pyntes Chokoladekage – med Grand Marnier med flødeskum. Drys med kandiserede violer.
Er læst 4941 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Daniel
Det vil jeg helt sikkert tro. Så kan den også spikes med lidt appelsinskal.
Engel