Ingredienser:
Bøf:
1 kg hakket oksekød
2 æg
salt
peber
en smule Oregano
1½ spsk. worchestersovs
1 revet løg
3 kogte revne kartofler
5 skiver syltederødbeder hakket
bacon
revet ost
Sovs:
5 dl. fløde
ca. 5 dl. mælk
kulør
ribssaft
salt
peber
1 lille dåse tomatkoncentrat
100 g Smør
3 spsk. mel
Sådan gør du:
Tænd op i grillen eller ovnen varmluft 225 grader.
Kødet, æg, salt, løg, hakket rødbede (tern på ½ x ½ cm.) revne kartofler og peber blandes sammen og formes til bøffer. Bøfferne lægges i et smurt ildfastfad. Bacon og ost lægges over bøfferne.Fadet sættes på grillen eller i ovnen i 30 minutter.
Smørret smeltes i en gryde, mel tilsættes 3-4 spiseskeer og fløde, mælk, tomatpure og kulør tilsættes. Sovsen smages til med salt, peber og ribssaft.
Sovsen hældes over bøfferne det sidste kvarter. Sovsen skal helst ikke dække osten helt.
Fadet sættes i ovnen ved 225 grader ca. 3 kvarter i alt.
Server hakkebøf i fad med kogte kartofler, pasta eller en grøn salat.
Er læst 8346 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej john – Godt spottet, det er selvfølgelig en fejl de ikke er tilsat farsen. Det er rettet nu.
Tak for at gøre opmærksom på det.
Engel
Jeg undrer mig lidt over de 3 kogte revne kartofler. Hvor indgår de i opskriften ?