hakkeboefifad

Ingredienser:

Bøf:
1 kg hakket oksekød
2 æg
salt
peber
en smule Oregano
1½ spsk. worchestersovs
1 revet løg
3 kogte revne kartofler
5 skiver syltederødbeder hakket
bacon
revet ost

Sovs:
5 dl. fløde
ca. 5 dl. mælk
kulør
ribssaft
salt
peber
1 lille dåse tomatkoncentrat
100 g margerine
3 spsk. mel

Sådan gør du:

Tænd op i grillen eller ovnen varmluft 225 grader.
Kødet, æg, salt, løg, hakket rødbede (tern på ½ x ½ cm.) og peber blandes sammen og formes til bøffer. Bøfferne ligges i et smurt ildfastfad. Bacon og ost ligges over bøfferne.Fadet sættes på grillen eller i ovnen i 30 minutter.
Margerinen smeltes i en gryde, mel tilsættes 3-4 spiskesker og fløde, mælk, tomatpure og kulør tilsættes. Sovsen smages til med salt, peber og ribssaft.
Sovsen hældes over bøfferne det sidste kvarter. Sovsen skal helst ikke dække osten helt.
Fadet sættes i ovnen ved 225 grader ca. 3 kvarter i alt.

Server hakkebøf i fad med kogte kartofler, pasta eller en grøn salat.

Udskriv

Er læst 6151 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.