Portion: 4

Ingredienser:

600 g gulerødder
1 spsk sukker
1 kanelstang
4 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
koriander
spidskommen
1 tsk cayennepeber
2 spsk eddike
2 spsk hakket persille
salt

Sådan gør du:
Snit de skrællede gulerødder i skiver og lad dem stå nogle minutter i koldt vand med sukker og kanel. Dræn. Hak hvidløgene og svits dem i olie. Tilsæt gulerødderne og resten af krydderierne. Smag til med salt og hæld eddiken ved. Varm videre i nolge minutter under låg. Drys persille over og servér.

Udskriv

Er læst 1984 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.