Ingredienser:
400 g (1 ds.) kondenseret mælk
1 dl mælk
450 g lyst rørsukker
125 g smør
Fyld og smagsgiver
150 god mørk chokoalde
40 g nødder groft hakket
Sådan gør du:
Jeg bruger to rugbrøds silikone forme. Kom mælk, kondenseret mælk, sukker og smør i en tykbundet gryde. Bring det hele i kog og hold det spilkogende i 10 min. under omrøring. Hak nødder og chokolade, når sukkermassen er gennemkogt og begyndt at tykne tages den af varmen og piskes igennem, mens den køler. Pisk i 5-10 min. Tilsidst tilsættes den hakkede chokolade og nødderne. Massen fordeles i to brødforme og sættes på øl i en ½ dag før den skæres med en opvarmet kniv. Den udkårne Fudge kan rulles i flormelis for at holde de adskildt. Som smagsgiver kan der bruge lakrids pulver fra Johan Bülow og dermed en sort fudge, eller andre efter hvad der måtte ønskes.
Er læst 4782 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer