Ingredienser:

1 liter blandedebær frosne eller optøede.
1½ dl, æblejuice (ved optøede bær)
1½ dl. æblemos (ved frosne bær)
1 tsk. citronsaft
2-4 spsk. agavesirup eller honning (bruger du honning skal der måske lidt mere til.)

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne i en gryde og kog det op og lad det simre ved svag varme i 20 minutter uden låg.
Bærerene skal være sprunget og vandet må gerne fordampe lidt.
Blend bærene grundigt så der ikke er skaller i. Si eventuelt kerner fra.
Smag massen til i forhold til sødme og husk den bliver mere koncentreret i smagen.

Gør din dehydrator klar ved 60 grader og fordel bærmassen på plader med bagepapir eller silikone blade.

Læg en stor klar midt på din plade og hæld pladen så massen løber ud og fordeler sig. Det skal være lidt tykt ca. 3-4 mm.

Lad det dehydrere ved 60 grader i 3-5 timer. Frugtlæderet må ikke klsitrw og skal være både tørt på under og overside.

Udskriv

Er læst 379 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.