Giver 15 skiver, smager alletiders med smør på.
Ingredienser:
4 dl hvedemel
4 dl Fuldkornsmel
1½ tsk kanel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
½ tsk bagepulver
1 æg
4 æggehvider
4 dl sukker
2,5 dl æblemos (usødet)
1 spsk vanilje essens
3 hakkede æbler, med skind (Granny Smith eller lignende)
Sådan gør du:
Bland mel, kanel, bagepulver, salt og bagepulver sammen i en mellemstor skål. I en stor skål slå ægget og hvide, sukker, æblemos og vanille. Rør de tørre ingredienser sammen, efterfulgt af æbler. Rør rundt indtil bare kombineres. Jeg bagte den i en lidt større end normalt brødform, let smurt, og havde nok mix tilovers 8 mini-muffins. Denne kombination giver rigtigt gode muffins, samt æblekanel brød. Bag muffins i ca 20-30 minutter eller indtil færdige i en 180 grader varm ovn. Bag brødet i 1 time i en 180 grader varm ovn.
Er læst 5617 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer