Ingredienser:
½ løg
½ fed hvidløg
1 tsk flydende margarine
5 dl hønsebouillon
400 g blomkål
½ dl kaffefløde
25 g røget laks
2 spsk hakket persille
Sådan gør du:
Hakket løg og hvidløg svitses i margarine i en gryde. Bouillon og blomkål i små buketter tilsættes og koges i 30 minutter hvorefter suppen piskes igennem med et piskeris. Fløde hældes i gryden og suppen smages til med salt og peber. Laks i strimler og hakket persille tilsættes ved servering.
Er læst 3439 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer