Portion: en tærteform
Ingredienser:
Bund:
12 digestive kiks
125 g. smør
Fyld:
2 past. æggeblomer og 2 hvider
3/4 dl farin
4 blade husblas
3/4 dl meget stærk pulverkaffe
3/4 dl whisky
1½ dl piskefløde
Pynt kaffebønner (moccabønner) chokolade og flødeskum.
Sådan gør du:
Bund:
knus kiks og bland dem med smeltet smør. Tryk blandingen ud i en (ca 23 cm) tærte-eller springform bag i ovn ved 170 g. i 5-6 min. køles af i formen.
Fyld:
Pisk æggeblommer og farin godt til en æggesnaps smelt udblødt husblas i lidt af kaffen. Tilsæt resten af kaffen og wiskyen i husblasblandingen, pisk blandingen i ægge-farinsnapsen. Tilsæt pisket fløde og vend til sidst de stift piskede æggehvider i. Hæld blandingen oven på bunden i formen, og lad det stivne i køleskab et par timer.
Pynt med lidt kaffebønner, høvlet chokolade og flødeskum.
Servering: Som dessert eller til en kop kaffe
Er læst 3578 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer