fedtfor

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:
½ – 1 hvidkålshoved (ca. 1,5 kg excl. stok, det var hvad gryden kunne rumme)
2 løg.
2 grønne peberfrugter.
1 hel bundt bladselleri (ca. 900 g).
1 ds hakkede flåede tomater.
5 stk grøntsagsbouillonterninger.
Ca 2½ l vand, så grøntsagerne efter et par minutters kogning er dækket af vand.
2 røde chili uden frøstol, finthakket eller flere efter smag.
2 fed hvidløg eller flere efter smag.

Sådan gør du:
Hak grøntsagerne meget fint. Kog det hele i 10 min. Grøntsagerne skal være dækket af vand. Sænk temp. og lad det simre til det hele er kogt.

Tips! Suppen kan tilberedes og varmes op igen flere gange. Den første portion suppe havde jeg i 3 dage, hvor den stod i køleskabet. Suppen bliver faktisk bedre som dagene går. “2. dags suppe smager bedst”.

Frysning af suppen er også OK.

Kilojoule i hele retten: 4917. Kcal pr. person: 293. Energifordeling: Protein 13%, fedt 14% og kulhydrat 72%.

Det primære er Slankesuppe, den skal spises lige så tit man lyster, og 5 gange i løbet af dagen. DOG er der nogle andre ting der skal overholdes i forbindelse med kuren, hvilket måske giver forklaringen på hvorfor fedtforbrændingen er så høj.

1. Der må IKKE drikkes alkohol i de 7 dage kuren varer – da alkohol sænker fedtforbrændingen.

2. Ingen kulsyreholdige drikke – drik kun vand, usødet juice, skummetmælk, usødet the og kaffe uden sukker og fløde.

3. Intet af maden må tilberedes i olie eller anden fedtstof.

4. Brød, mel, sukker og andre sødemidler er bandlyst.

Selve kuren forløber sådan her:

Dag 1: Spis kun den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” og FRUGTER. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. Honingmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og er især anbefalet. HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand.

Dag 2: En dag med kun grønsager. Spis den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” med tilhørende friske grønsager indtil du ikke kan spise mere. Spis grønsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvist salat af enhver art, men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grønsagerne sammen med suppen. Til aftensmaden: Beløn dig selv med en stor bagt kartoffel (med lidt smør eller olivenolie, hvis ønskes). Spis ingen frugter denne dag.

Dag 3. Dagen i dag er en kombination af de to første dage. Spis al den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” , frugt (på nær bananer) og grønsager du vil. IKKE nogen bagt kartoffel i dag. Fremskrift efter 3 dage: Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage, og ikke har snydt, vil du for nuværende have tabt dig mellem 5-7 pund (2,5 – 3,5 kg).

Dag 4. Spis kun “FEDTFORBRÆNDENDESUPPE” og bananer, og drik kun skummetmælk og vand. Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glas skummetmælk og så meget vand du vil. spis så meget af suppen du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium for at erstatte længslen efter søde sager.

Dag 5. l dag er steak- og tomatdag. Du må spise op til 350 gram ”rent kød” eller kylling (uden skind eller) fisk og op til 6 friske tomater (eller tilsvarende vægt af dåsetomater). Prøv, om muligt, at drikke 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Dag 6. l dag er “steak”- og grønsagsdag. Spis alt det “rene kød” og grønsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (minus grønærter,bønner og majs), men ingen bagt kartoffel. Spis den ”FEDTFORBRÆNDENDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Dag 7. Spis kun ris, usødet frugtJuice og grønsager. Igen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Fremskridt efter 7 dage: efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 10-17 pund (5 – 8,5 kg.). Hvis du har tabt dig mere end 15 pund (7,5 kg.), så afhold dig fra diæten i 2 fulde døgn før du starter forfra på diæten Igen. Denne ”syv dages diæt” – kan bruges så ofte, som du vil. Faktisk vil den “rense” din krop for alle “urenheder” og give dig en følelse af velbehag som aldrig før. Om kuren er sund uge efter uge, kan diskuteres. Men den er alle tiders til at komme i gang på, eller hvis man er gået i stå. Efter den suppekur kan man med meget stor fordel fokusere meget mere på at få ens diæt til at indeholde magre proteiner. Skinkekød, kylling, mørbrad, rejer, fisk osv.

Se tabel med protein indhold som kan downloades her på siden.

Er læst 73970 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.