Ingredienser:

100 g mandler
50 g Atwel eller Perfect Fit
2 spsk. Bailey likør
1 tsk. kakao

Pynt:
50 g mørk chokolade med mindst 70% kakaoindhold

Sådan gør du:
Mandlerne skoldes, smuttes og blendes til fint mel. Sødemiddel blandes i. Bailey og kakao tilsættes, og massen æltes godt. Der trilles 25 små kugler. Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes over vandbad eller ved lav effekt i en mikrobølgeovn. Kuglerne vendes i chokoladen og stilles på bagepapir. De afkøles.

Er læst 3171 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.